dogy

geile sexstandjes

Posted by

SEXSTANDJES

Maakt het eigenlijk uit in welk standje je sex hebt met iemand?
JA! zeker weten, zo kan degene die bovenop zit het ritme bepalen en de beweging kiezen, bij sommige standjes word de clitoris
gestimuleerd en bij andere juist weer de eikel. Je hebt standjes waarbij een hele diepe pentratie mogelijk is, en sommige standjes
zijn juist weer heel erg geil of romantisch.

Het maakt dus wel degelijk verschil uit!

Hieronder een overzicht van alle standjes die wij konden vinden. We wensen je een hele prettige avond samen 😉

Hemelbed

De vrouw heeft veel bewegingsvrijheid. Haar gehele vagina wordt gestimuleerd. Hoe verder zij haar bovenlijf omhoog duwt, hoe meer druk er op haar clitoris komt te staan. Zij kan een stotende of draaiende beweging maken.De man heeft weinig bewegingsvrijheid. Zijn eikel wordt in deze houding goed gestimuleerd. Bovendien heeft hij zijn handen vrij om de vrouw te strelen.

MFC

Geile schaar

langs opzij, de man ligt achter de vrouw en pentreerd van opzij.voor de man : niet vermoeiend, hoog knuffelgehalte. je kunt je vrouw echt liefhebben. (score : 8/10)
voor de vrouw : lekker, vooral als hij mijn borsten nog eens omarmd. Wel niet echt intens. (score : 7/10)

De bergbeklimmer

Dit is ééntje voor de gevorderde seksliefhebber. Dit lukt alleen als je als man genoeg spierkracht hebt en de vrouw niet te zwaar is. gemakkelijker is het als de vrouw met haar rug tegen een wand ‘steunt’.
voor de man: opwindend om te doen, maar niet echt lang vol te houden.
voor de vrouw: leuk als afwisseling, geeft een sexy gevoel.

Op zijn hondjes: staand

De man moet bij dit standje zijn bovenlijf een beetje oprichten en niet teveel op de vrouw leunen, want dat is voor haar vermoeiend.Voor de man is deze houding opwindend, omdat de eikel sterk gestimuleerd wordt en de penis diep naar binnen kan. Als hij zijn benen buitenom doet, wordt de wrijving sterker.

De clitoris wordt niet gestimuleerd, maar is wel makkelijk toegankelijk voor de hand. De G-plek wordt in deze houding wel sterk gestimuleerd. Het is een goede houding voor zwangere en dikke vrouwen.

Liefdeswacht

De vrouw omklemt de dijen of heupen van de man met haar benen.De man kan tijdens de “liefdeswacht” makkelijk haar clitoris strelen met zijn hand of een vibrator.

Voor beiden is dit een ontspannen houding, waarbij de geliefden elkaar aankijken en elkaars lichaam kunnen strelen.

Een voordeel is tevens dat zowel man als vrouw kunnen bewegen.

Amazone – ruggelings

De man ligt bij dit standje op zijn rug, terwijl de vrouw op hem zit.
De penis gaat het makkelijkste naar binnen als zij met haar bovenlijf wat naar achter leunt en met één hand de penis in de vagina leidt.
De vrouw heeft bij dit standje grote bewegingsvrijheid.
De vrouw kan het bewegen voor haar rekening nemen door op en neer te wippen of een draaiende beweging te maken. De man kan de actieve rol nemen als de vrouw voorover leunt, met het gewicht op haar armen en hij zijn knieën optrekt. Hij kan dan zijn bekken op en neer bewegen.
Het kan voor de vrouw pijnlijk zijn als de penis te diep in haar vagina komt en deze de baarmoedermond raakt. Omdat ze op haar knieën ligt kan ze echter zelf bepalen hoe ver ze de penis naar binnen laat glijden..

Ruggelings
Geen makkelijk standje, maar wel leuk om te proberen.
De man ligt op zijn rug, de vrouw zit met haar rug naar zijn gezicht. Ze kan het beste eerst boven de man hurken en met haar hand zijn penis naar binnen leiden. Daarna kan zij haar bovenlijf naar achter laten zakken.
Dit standje werkt het beste als zij op haar armen steunt. Maar het is ook mogelijk dat de man sterk genoeg is om (een deel van) haar gewicht te gragen.
De penis kan in dit standje diep in de vagina glijden, maar het kan lastig zijn om een goede beweging te vinden zonder dat de penis eruit schiet.
Bij dit standje wordt de clitoris niet gestimuleerd. Wel heeft de man bij deze houding zijn handen vrij om de clitoris te strelen. Als de man de vrouw ondersteunt kan zij zelf haar clitoris stimuleren met haar vingers of een vibrator.
De brug
Als de jongen het bewegen voor zijn rekening neemt, ligt het meisje stil. Hij beweegt zijn bekken naar voren en achteren. Beweegt het meisje dan duwt ze haar billen steviger tegen hem aan en trekt ze die weer terug, waardoor de penis in en uit glijdt. Waarschijnlijk moet je samen even zoeken naar een manier van bewegen die voor beiden lekker is.
· Voordelen. Het is een lekker lui standje en heel intiem, omdat je elkaar kunt aankijken. De jongen heeft één hand vrij en het meisje twee, dus je kunt elkaar strelen. En heel belangrijk: je kunt tegelijkertijd de clitoris met je hand of een vibrator stimuleren.
· Nadelen. Bij de in- en uitgaande beweging van de penis wordt vooral de zijwand van de vagina gestimuleerd. Sommige meiden vinden dit minder opwindend dan de voor- of achterwand. De penis kan er ook gemakkelijk uitglippen. Als je de penis daarom wat dieper in de vagina houdt, wordt de eikel niet over de hele lengte van de vagina gestimuleerd, waardoor de prikkeling misschien niet optimaal is.
Amazone
De man ligt bij dit standje op zijn rug, terwijl de vrouw op hem zit.
De penis gaat het makkelijkste naar binnen als zij met haar bovenlijf wat naar voren leunt en met één hand de penis in de vagina leidt.
De vrouw heeft bij dit standje grote bewegingsvrijheid.
De vrouw kan het bewegen voor haar rekening nemen door op en neer te wippen of een draaiende beweging te maken. De man kan de actieve rol nemen als de vrouw voorover leunt, met het gewicht op haar armen en hij zijn knieën optrekt. Hij kan dan zijn bekken op en neer bewegen.
Het kan voor de vrouw pijnlijk zijn als de penis te diep in haar vagina komt en deze de baarmoedermond raakt. Omdat ze op haar knieën ligt kan ze echter zelf bepalen hoe ver ze de penis naar binnen laat glijden..
De man heeft bij dit standje mooi uitzicht op haar borsten. Voor de meeste mannen is dit een moeilijker standje om tot orgasme te komen. Het is een aanrader voor mannen die te snel klaarkomen. Het is is ook een handig standje als de vrouw in verwachting is, één van de partners een omvangrijke buik heeft of als de man veel langer is dan de vrouw.
Honingpotje

De G-plek wordt zo niet gestimuleerd. De clitoris wordt alleen geprikkeld als de man hoog genoeg ligt.Dit standje geeft een goede stimulatie van de eikel en is prettig voor de man omdat hij het tempo kan bepalen.

Het ‘honingpotje’ is een prettig standje om mee te beginnen, maar voor de meeste vrouwen niet geschikt om tot orgasme te komen.

Tango

Voor beiden is het moeilijk om in deze houding te bewegen.Het standje biedt een goede stimulatie van de G-plek, maar niet van de clitoris. De clitoris kan wel gemakkelijk met de hand worden gestimuleerd.

De eikel wordt niet optimaal gestimuleerd en de penetratie is niet erg diep. De vrouw kan in deze houding wel de ballen van de man strelen.

De penis kan makkelijk uit de vagina schieten. De ‘tango’ vergt daarom wel wat oefening.

Hurk-schommel

Voor beiden is het moeilijk om in deze houding te bewegen. Bovendien is het voor de man vermoeiend omdat hij op zijn hurken zit. De vrouw kan dan ook niet doorzitten.De stimulatie kan ontstaan door wat heen en weer te wiegen, terwijl de vrouw haar bekkenbodemspieren spant en ontspant.

Dit is meer iets voor tussendoor dan om bij klaar te komen.

Omgekeerde lepels

Dit is een variant op de klassieke lepel-positie. Een variant die zonder onderbreking vanuit de missionarishouding met man of vrouw boven kan worden aangenomen. Om de positie vanuit de missionarishouding te bereiken volstaat het tegelijk op de zij te gaan liggen, waarbij jullie het bovenlichaam ondersteunen met de armen. Om direct in deze positie te beginnen: ga op je zij liggen met de gezichten naar elkaar toe en laat haar het been licht optillen of buigen op het moment dat je penetreert.

Lekker moeilijk 😉

Een comfortabele, ontspannen positie. Dit standje werd door Alex Comfort in de bestseller ‘The Joy of Sex’ omschreven als ‘a winner for prolonged slow intercourse’. Begin dit standje door uit te gaan van ‘De Vrouw Schrijlings’. Pak elkaars handen vast en breng ze naar de zijkant van het lichaam. Zij laat zich achterover zakken zodat ze tussen je benen komt te liggen. Daarna doe jij hetzelfde. Verplaats vervolgens de benen zodat jullie in ‘schaar-positie’ komen te liggen.
Langzame, draaiende bewegingen zorgen voor zoveel sensatie dat de beperkte bewegingsvrijheid van de heupen ruimschoots wordt gecompenseerd.

Zittende missionaris

Dit is een goede positie als je je ellebogen wilt ontlasten of als je haar dreigt te vermorzelen in de reguliere missionarishouding.
Zij trekt haar benen op, jij gaat tussen haar benen zitten en spreidt je benen wijd. Ga bij haar binnen door langzaam in haar richting te wiebelen en voorover te leunen.
De beperkte bewegingsvrijheid van je heupen wordt ruimschoots gecompenseerd door de directere penetratie.

Dromenland

Deze intieme houding is één van de meest comfortabele. Je kunt elkaar in de ogen kijken en hebt de handen vrij om te strelen. Het been dat onder ligt, kan op den duur wel gaan slapen.De penis past goed in de vagina: hij maakt de juiste hoek. Het is een goed standje om voortijdige zaadlozing te voorkomen, omdat de man tussendoor makkelijk zijn bewegingen kan staken.

Voor de vrouw is het lichamelijk niet optimaal. De G-plek wordt wel gestimuleerd, maar de clitoris niet. Het is in deze houding lastig dat met de hand te doen.

Diep grotje

Hoewel het missionaris standje een eenvoudige positie is zijn er best verschillende posities die de beleving van dit standje kunnen intensiveren. Door te variëren kan bijvoorbeeld de G-spot gestimuleerd worden wat eventueel tot een vaginaal orgasme kan leiden.

De draaitol

Bij dit standje is het moeilijk te bewegen, zowel voor de man als de vrouw. Het gaat makkelijker als de vrouw op haar knieën ligt, maar dan kan ze niet meer tollen.De vrouw moet de penis in de juiste hoek haar vagina binnen leiden. De penis gaat in deze houding erg diep, dus de man moet oppassen als hij stotende bewegingen maakt.

Zittende schommel

Deze positie, en variaties daarop, kent vele voordelen waaronder een diepere penetratie en intens genot voor beiden. Daarbij heb je een goed uitzicht op alle actie en zijn zowel de clitoris als haar borsten binnen handbereik.
Om deze positie te bereiken is het aan te raden te beginnen met de ‘De Omgekeerde Missionarishouding’. Laat haar vervolgens de knieën optrekken totdat ze zich in geknielde positie bevindt waarbij ze met de benen je heupen omklemt en op je bekken zit. Indien nodig kan ze haar gewicht verdelen door achterover te leunen en zich deels op je dijen vlijen.

Boor

Bij dit standje penetreert de man vrij diep. Omdat hij de bewegingen kan regelen, kan het voor de man opwindend zijn.De vrouw heeft weinig bewegingsvrijheid en bovendien wordt haar clitoris niet erg gestimuleerd. Zij kan dit wel makkelijk zelf doen met haar vingers of een vibrator.

De lichamen raken elkaar nauwelijks; een handig standje dus bij dampend heet weer.

Lelie

Omdat de vrouw haar benen plat heeft, dringt de penis wat minder diep naar binnen.Bij een snelle beweging kan de penis er makkelijk uitglippen. Soms is een roterende beweging makkelijker dan een in en uitgaande.

Voor de man is dit standje inspannend, maar het uitzicht vergoedt veel.

Lepelrekje

In deze houding kun je elkaar niet aankijken.Omdat de knieën het gewicht moeten dragen, is de bank een prettige plek. De vrouw kan op de achterleuning hangen, waardoor ze makkelijker kan bewegen. Wel moet de zitting breed genoeg zijn, anders duwt ze hem eraf.

Het kan lastig zijn om de penis naar binnen te krijgen, omdat zij de benen bij elkaar heeft en vrij rechtop zit. Lukt dit niet, dan kan zij haar benen buitenom doen.

Boezemvriend

Deze zittende houding is erg intiem en kan alleen al daarom erg plezierig zijn. Zeer geschikt voor geliefden die geheel in elkaar op willen gaan.
Nadeel is wel dat het voor beiden moeilijk is om te bewegen. De prikkeling moet ontstaan door wat heen en weer te wiebelen.
De vrouw kan ook de stimulatie doen toenemen door haar bekkenbodemspieren te spannen en te ontspannen. Ben je goed getraind, dan kan je hierdoor een soort melkende beweging om de penis doen ontstaan.
Bij lapdance heb je een soortgelijke intimiteit, maar doordat de vrouw haar voeten op de grond heeft is het veel makkelijker om te bewegen.

Lapdance

Lapdance is een standje waarbij de vrouw op de schoot van de man zit: een intiem standje waarbij er veel lichaamscontact is.
Het beste kan de man op een stoel zonder zijleuningen zitten en de vrouw op zijn schoot, waarbij zij haar voeten op de grond heeft. Het kan ook op een bank, waarbij de vrouw op haar knieën ligt. Zij kan in beide posties makkelijk op en neer wippen of een draaiende beweging maken.
De man kan haar lichaam strelen, maar heeft verder niet veel mogelijkheid om te bewegen. Zij neemt dus de actieve rol. Dit maakt het voor haar makkelijk zodanig te bewegen dat haar clitoris gestimuleerd wordt.
Lapdance is een aanrader als de man weinig controle heeft over zijn orgasme en makkelijk te snel klaarkomt.

Missionarisstandje

Dit is het klassieke standje met de man boven en de vrouw onder. Veel mensen vinden deze houding prettig omdat het een makkelijk standje is met veel lichaamscontact en je elkaar ook aan kunt kijken.
De missionarissen introduceerden dit standje bij de volken waar ze het evangelie predikten als een fatsoenlijk houding om sex te hebben. Dit werd door de inheemsen vervolgens het missionarusstandje genoemd.
De man kan bij het standje het beste op zijn armen leunen om de vrouw genoeg bewegingsvrijheid te laten.
Binnenkomst van de penis is het makkelijkste als zij de penis met haar hand naar binnen leidt. Zij voelt immers gelijk waar de opening zit en kan de penis de goede kant op sturen.
De vrouw kan door de stand van haar benen en bekken te veranderen ervoor zorgen dat de penis meer de voor- of achterwand van de vagina stimuleert. Als de penis de baarmoedermond raakt en dit voor de vrouw pijnlijk is kan zij dit voorkomen door haar benen iets dichter bij elkaar te doen waardoor de penis niet meer zo diep naar binnen kan.
De man bepaalt in dit standje het tempo van bewegen. Ook bepaalt hij of hij heen en weer gaat of een draaiende beweging maakt. Hij bij het heen en weer gaan kan hij korte bewegingen maken of lange.

Klauteraar

Deze houding vereist enige lichaamskracht van beide partners en is vooral voor de man inspannend. Zijn bewegingsvrijheid is beperkt. Het is echt een standje om spierpijn aan over te houden.De ‘klauteraar’ is makkelijker vol te houden als de vrouw zich vastklemt aan zijn schouders en heupen en hij haar billen stevig beet heeft. Of als de vrouw met haar billen op het randje van een tafel of ijskast leunt.

Het is wel een spannend standje en zeer geschikt voor een vluggertje, waarbij je niet helemaal ontkleed bent.

[efb_likebox fanpage_url=”seks.blog.nu” fb_appid=”174323672737345″ box_width=”250″ box_height=”” locale=”en_US” responsive=”0″ show_faces=”1″ show_stream=”1″ hide_cover=”0″ small_header=”0″ hide_cta=”0″ ]

Leave a Reply